Talkshow
Dyslexie op de werkvloer

Lezen en foutloos spellen zijn niet de grootste uitdagingen, geloof in capaciteiten wel
vrijdag 11 oktober 2024 van 10.00 – 11.00 uur
Online: je ontvangt van ons een agenda-uitnodiging met link naar de online omgeving


De kwaliteiten van dyslectici passen perfect bij de vaardigheden die we in de 21ste eeuw zo hard nodig hebben op de werkvloer (EY rapport). Wat zijn deze kwaliteiten en hoe zet je ze in?

Tamara Vreeken is de oprichter van de HOI Foundation. Toen zij als dyslect in de jaren ’70 van de vorige eeuw op school zat, dachten haar leerkrachten dat ze dom en lui was. In haar werkende leven bleken snel lezen en foutloos spellen niet de grootste uitdagingen, maar geloof in haar eigen capaciteiten wel. Onzekerheid, frustraties, last van onbegrip en een flink impostor-syndroom, hielden aan, ook al groeide ze door in haar carrière tot operationeel directeur van een bekend grafisch ontwerpbureau.

Toen haar drie dyslectische kinderen zich op de basisschool ook dom en onbegrepen voelden, wist Tamara dat ze hier iets aan moest veranderen. Haar missie begon om dyslexie in een nieuw licht te zetten.

In deze talkshow neemt ze je mee in de ‘kansen van dyslexie’ en hoe deze te benutten. Met veel praktische tips en voorbeelden.

Aanmelden